Over mij

Door mijn yogabeoefening sta ik in mijn kracht, heb ik meer energie en pieker ik minder. Door met aandacht te leven en me bewust te worden van gedachten en patronen ervaar ik meer vrijheid. Yoga heeft meer balans in mijn leven gebracht. Ik ervaar verbondenheid als ik samen met anderen yoga doe. Deze ervaringen wil ik graag in mijn lessen met je delen.

Mijn studie Humanistiek en mijn ervaringen als docent, coach en trainer hebben me geleerd hoe mensen zich in verbinding ontwikkelen. Mijn potentieel komt tot zijn recht als ik de wensen en kwaliteiten in anderen mag aanspreken. Dat er beweging komt in onze overtuigingen vanuit moed en vertrouwen. Leven, als openstaan voor het nieuwe, steeds opnieuw.

Ik ben getrouwd met Jeroen en moeder van Yanniek (2016) en Sieme (2020).

Werk en opleidingen

In 2009 kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga tijdens een yoga-bewustzijnweek in Frankrijk. Aan de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven heb ik mijn bevoegdheid behaald als hatha yoga docent (2016) en zwangerschapsyogadocent (2018). Ik ben daarnaast afgestudeerd aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht als coach, trainer en docent (2014).

Naast mijn werkzaamheden voor Samvida werk ik op dit moment als docent vakinhoudelijk leiderschap en coach aan de Fontys Hogeschool Mens en Gezondheid bij de masteropleiding tot verpleegkundig specialist. Ik heb hiervoor gewerkt als geestelijk begeleider in de zorg, als life coach bij de Wageningen Universiteit en als adviseur en trainer bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De wisselwerking tussen lichaam en geest heeft mijn interesse.

www.yoga-saswitha.nl

www.uvh.nl"Roeping:
de plek waar jouw intense vreugde en de honger van de wereld elkaar ontmoeten."


Frederich Buechner