Hatha Yoga

Yoga is hier en nu. Ervaar ontspanning, vitaliteit, concentratie en kracht met de hatha yogalessen van Samvida in Tilburg Noord. 

Hatha Yoga 

Hatha betekent: zon en maan. Dat betekent dat er tijdens de les zowel aandacht is voor inspranning en kracht als ontspanning en overgave. De houdingen worden dynamisch opgebouwd. Staande, zittende en liggende houdingen wisselen elkaar af. De les eindigt met een eindontspanning. Door de yogahoudingen word je je bewust van hoe het op dit moment met je gaat. 

Hatha yoga zorgt voor ontspanning en vitaliteit, bewustzijn, minder stress, een betere conditie, souplesse in je lichaam, minder in je hoofd zitten, beweging en kracht.

Praktische info

De lessen vinden plaats op zaterdagochtend van 9.00h tot 10.00h bij Fysiotherapie Tilburg Noord, Schubertstraat 904, tegenover het Wagnerplein. 

De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, en voor beginners en gevorderde yogabeoefenaars, omdat bij de houdingen verschillende variaties worden aangeboden. 

Voor de lessen kun je een 10-strippenkaart of 5-strippenkaart kopen. De eerste proefles is gratis. 

Ervaringen van cursisten

“De lessen zijn toegankelijk en goed opgebouwd”.

“Je hebt een prettige stem, waardoor ik me kan ontspannen”.

“De oefeningen zijn soms pittig, maar zorgen voor balans”.

Neem contact op voor een gratis proefles."Dat ik de innerlijke rust mag hebben om te accepteren wat ik niet kan veranderen, de moed om te veranderen wat ik kan, en de wijsheid om het verschil tussen beide te kennen."

Reinhold Niebuhr